Fotograf Nunta Brasov

  • -

Fotograf Nunta Brasov

Tags : 

Ea, inconjurati de oameni dragi si fericiti pentru ei, multe flori, din pasiune si iubire pentru frumos, momente si oameni,

Fotograf nunta Brasov - Fotograf Brasov - Foto video nunta ... Termenul de livrare a fotografiilor si a montajului video de la evenimentul dumneavoastra este de 7-10 zile lucratoare si se deal with in functie de pachetul ales, dar tinand cont si de dorinta beneficiarului, pe dvd movie, blu-ray sau stay. Numele meu este Gabriel Colta si feel ales sa ma dedic fotografiei si videografiei de eveniment (nunta, botez, petrecere, expozitie, evenimente culturale, evenimente sportive etc.), deoarece imi location sa surprind in imagini momentele pretioase din viata dumneavoastra. Imaginile de pe acest web page sunt pentru scopuri de vizualizare si sunt protejate prin copyright si detinute de Gabriel Colta. Singurul webpage ce garanteaza retusarea profesionala a tuturor fotografiilor! Acestia garanteaza calitatea serviciilor noastre. Pachetul este el pachet care contain fotografiatul acasa, obiceiuri, la biserica (ambele slujbe), o sedinta de portret pentru miri si petrecerea la eating place pe toata durata pana la ultimul eveniment. Extins – Pachetul este un pachet la attention se fotografiaza acasa, obiceiuri, la starea civila, la biserica, o sedinta de portret pentru miri si petrecerea la eating venue pe toata durata pana la ultimul eveniment. Regular – Pachetul include things like fotografiatul la biserica si petrecerea pe toata durata (pana la tort inclusiv). European union sunt Mihai Medves,el fotograf profesionist de nunta in Iasi health care calatoreste in toata lumea pentru a documenta cele mai frumoase momente.

Fotograf Brasov – OLX.ro

www.olx.ro › oferte › q-fotograf-brasov

Fotograf Cununie, Botez, fotograf brasov Nunta, bebelusi, Foto-Video eveniment Sibiu. Servicii, afaceri, echipamente firme » Nunti – Botezuri – Evenimente. Brasov 25 dec.

IMG_9317 Veti primi 1200-1500 de fotografii pe keep, un montaj video clip de 180 de second 4K in format mp4 pe keep, un montaj movie de 3-4 second cu cele mai bune momente (ideal events). Veti primi 200-300 de fotografii digitale pe stay / wetransfer, el montaj video de 30-50 de minute Total HD in format mp4 pe stay, 15 fotografii (10 x 15 cm) printate pe hartie lucioasa. Veti primi 150-300 de fotografii pe stay (wetransfer), un montaj video de 15-25 de minute Total HD pe stay / wetransfer (format mp4) si 10 fotografii (10 x 15 cm) printate pe hartie lucioasa. In functie de durata evenimentului, veti primi 400-500 de fotografii pe stay / wetransfer, el montaj video clip intre 75-120 second (Total HD, format mp4) si 10 fotografii (10 x 15 cm) printate pe hartie lucioasa. Oferta contain fotografiat si filmat pe durata evenimentului (aproximativ 5-6 ore). Oferta include things like fotografiat si filmat pe durata evenimentului. De asemenea, 40 fotografii (10 x 15 cm) printate pe hartie lucioasa (se container printa si pe loc in timpul evenimentului / marturii magnet) si doua albume de 28 pagini (20 x 20 cm).

De asemenea, evenimentul tau merita el fotograf top quality ! Botezuri, aniversari).

If you’re ready to read more information on fotograf Nunta brasov visit our website.


If you need us then send an e mail.